Parametry projektu Restauracja - UC31
Rzut parteru
powierzchnia | 291,85 m² | ||
powierzchnia po podłodze | 291,85 m² | ||
1. | przedsionek | 3,89 m² | (3,89 m²) |
2. | hol | 40,86 m² | (40,86 m²) |
3. | szatnia | 8,53 m² | (8,53 m²) |
4. | wc | 10,81 m² | (10,81 m²) |
5. | wc | 6,23 m² | (6,23 m²) |
6. | kotłownia | 7,56 m² | (7,56 m²) |
7. | wc | 3,95 m² | (3,95 m²) |
8. | pom. socjalne | 6,80 m² | (6,80 m²) |
9. | recepcja | 8,29 m² | (8,29 m²) |
10. | przedsionek | 1,89 m² | (1,89 m²) |
11. | pom. gosp. | 1,89 m² | (1,89 m²) |
12. | pom. socjalne | 9,21 m² | (9,21 m²) |
13. | pom. magazynowe | 7,35 m² | (7,35 m²) |
14. | pom. magazynowe | 5,48 m² | (5,48 m²) |
15. | zmywalnia | 3,97 m² | (3,97 m²) |
16. | kuchnia | 9,96 m² | (9,96 m²) |
17. | korytarz | 17,57 m² | (17,57 m²) |
18. | pom. gosp. | 4,18 m² | (4,18 m²) |
19. | wc | 2,42 m² | (2,42 m²) |
20. | sala | 55,72 m² | (55,72 m²) |
21. | sala | 36,79 m² | (36,79 m²) |
22. | sala | 38,50 m² | (38,50 m²) |
23. | taras | (54,00 m²) |
powierzchnia pomieszczenia po podłodze
Technologia wykonania
Ławy fundamentowe: żelbetowe 60 cm
Ściany fundamentowe: bloczek betonowy 24 cm
Ściany zewnętrzne: dwuwarstwowe: beton komórkowy 24 cm + styropian 12 cm
Ściany wewnętrzne: beton komórkowy 12-24 cm
Posadzka: styropian 4 cm + szlichta betonowa 4 cm + wykończenie podłogi
Strop: gęstożebrowy
Konstrukcja dachu: drewniana, płatwiowo-kleszczowa
Pokrycie dachu: blachodachówka
Elewacja: tynk tradycyjny, na fragmentach ścian płytki klinkierowe
Okna: PVC lub drewniane - 16 szt.
Sposób ogrzewania: kocioł na gaz oraz kominek z płaszczem wodnym
Wentylacja: grawitacyjna
Zadzwoń 52 384 49 90
Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z Doradcą Projektowym!