Parametry projektu Restauracja - UC30
Rzut parteru
powierzchnia | 187,03 m² | ||
powierzchnia po podłodze | 187,03 m² | ||
1. | przedsionek | 4,51 m² | (4,51 m²) |
2. | wc | 2,08 m² | (2,08 m²) |
3. | wc | 2,08 m² | (2,08 m²) |
4. | wc | 3,87 m² | (3,87 m²) |
5. | korytarz | 8,20 m² | (8,20 m²) |
6. | sala | 72,75 m² | (72,75 m²) |
7. | pom. gosp. | 4,87 m² | (4,87 m²) |
8. | rozdzielnia kelnerska | 10,60 m² | (10,60 m²) |
9. | kuchnia | 13,63 m² | (13,63 m²) |
10. | zmywalnia | 5,36 m² | (5,36 m²) |
11. | śmietnik | 4,28 m² | (4,28 m²) |
12. | pom. socjalne | 12,72 m² | (12,72 m²) |
13. | wc | 2,52 m² | (2,52 m²) |
14. | przedsionek | 2,37 m² | (2,37 m²) |
15. | hol | 5,19 m² | (5,19 m²) |
16. | pom. magazynowe | 14,98 m² | (14,98 m²) |
17. | pom. magazynowe | 5,92 m² | (5,92 m²) |
18. | kotłownia | 11,10 m² | (11,10 m²) |
19. | taras | (33,96 m²) |
powierzchnia pomieszczenia po podłodze
Technologia wykonania
Ławy fundamentowe: żelbetowe 60 cm
Ściany fundamentowe: bloczek betonowy 24 cm
Ściany zewnętrzne: dwuwarstwowe: beton komórkowy 24 cm + styropian 12 cm
Ściany wewnętrzne: beton komórkowy 12-24 cm
Posadzka: styropian 4 cm + szlichta betonowa 4 cm + wykończenie podłogi
Strop: gęstożebrowy
Konstrukcja dachu: drewniana, płatwiowo-kleszczowa
Pokrycie dachu: blachodachówka
Elewacja: tynk tradycyjny, na fragmentach ścian płytki klinkierowe i deski
Okna: PVC lub drewniane - 14 szt.
Sposób ogrzewania: kocioł na paliwo stałe
Wentylacja: grawitacyjna
Zadzwoń 52 384 49 90
Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z Doradcą Projektowym!