Parametry projektu KL5 Kuchnia letnia / Bud. gospodarczy
- Pow. użytkowa (bez tarasu): 20,85 m²
- Pow. zabudowy: 27,21 m²
- Wysokość budynku: 3,68 m
- Technologia: murowany
- Kubatura: 84 m³
- Min. szerokość działki: 14,52 m
- Min. długość działki: 13,08 m
- Rodzaj dachu: płaski
- Nachylenie dachu: 3°
- Pow. tarasów/werandy/schodów zew.: 20,46m²
- Łazienka lub wc: tak
- Taras lub weranda lub altana: tak
- Kuchnia lub aneks kuchenny: tak
Rzut parteru
Opis projektu KL5 Kuchnia letnia / Bud. gospodarczy
KL5 kuchnia letnia z pom. gospodarczym, WC i tarasem
W przypadku ubiegania się o pozwolenie na budowę projekt nosi nazwę budynku gospodarczego. W części opisowej projektu znajduje się pomieszczenie gospodarcze z funkcjami aneksu kuchennego.
Projekt składa się z części architektonicznej, konstrukcyjnej, wewnętrznej instalacji elektrycznej i sanitarnej. W projekcie załączone są podstawowe zestawienie stali, drewna i stolarki okienno-drzwiowej. Do projektu dołączamy bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian, oświadczenie projektantów o wykonaniu projektu zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami oraz kserokopie uprawnień projektantów wraz z aktualnym wpisem do izby. W przypadku zamówienia projektu w technologii lekkiej, drewnianej konstrukcji szkieletowej, powierzchnia użytkowa budynku jest o około 7% większa.
Technologia wykonania
- ściany zewnętrzne nośne murowane grubości 30cm.
- ściany wewnętrzne działowe grubości 12cm.
- wszystkie ściany wykonane z pustaków ceramicznych "POROTHERM".
- wysokość budynku 3.68m.
- dach jednospadowy 3°.
- więźba dachowa drewniana w układzie krokwiowy.
Zadzwoń 52 384 49 90
Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z Doradcą Projektowym!