Parametry projektu KL3 Kuchnia letnia / Bud. gospodarczy
- Pow. użytkowa (bez tarasu): 26,86 m²
- Pow. zabudowy: 33,5 m²
- Wysokość budynku: 3,5 m
- Technologia: murowany
- Kubatura: 96 m³
- Min. szerokość działki: 13,7 m
- Min. długość działki: 14,2 m
- Rodzaj dachu: jednospadowy
- Nachylenie dachu: 8°
- Pow. tarasów/werandy/schodów zew.: 22,4m²
- Łazienka lub wc: tak
- Taras lub weranda lub altana: tak
- Kuchnia lub aneks kuchenny: tak
- Kominek: tak
Rzut parteru
Opis projektu KL3 Kuchnia letnia / Bud. gospodarczy
KL3 kuchnia letnia z pom. gospodarczym, WC i tarasem
W przypadku ubiegania się o pozwolenie na budowę projekt nosi nazwę budynku gospodarczego. W części opisowej projektu znajduje się pomieszczenie gospodarcze z funkcjami aneksu kuchennego.
Kompleksowy projekt kuchni letniej wyposażony w toaletę, pomieszczenie gospodarcze, biesiadzisko oraz rozległy taras.
Projekt składa się z części architektonicznej, konstrukcyjnej, wewnętrznej instalacji elektrycznej i sanitarnej. W projekcie załączone są podstawowe zestawienie stali, drewna i stolarki okienno-drzwiowej. Do projektu dołączamy bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian, oświadczenie projektantów o wykonaniu projektu zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami oraz kserokopie uprawnień projektantów wraz z aktualnym wpisem do izby. W przypadku zamówienia projektu w technologii lekkiej, drewnianej konstrukcji szkieletowej, powierzchnia użytkowa budynku jest o około 7% większa.
Technologia wykonania
- ściany zewnętrzne murowane grubości 25 cm.
- wszystkie ściany wykonane z pustaków ceramicznych "POROTHERM".
Zadzwoń 52 384 49 90
Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z Doradcą Projektowym!