Parametry projektu KL4 Kuchnia letnia / Bud. gospodarczy
- Pow. użytkowa (bez werandy): 19,84 m²
- Pow. zabudowy: 24,16 m²
- Wysokość budynku: 3,4 m
- Technologia: murowany
- Kubatura: 124 m³
- Min. szerokość działki: 12,75 m
- Min. długość działki: 13,38 m
- Rodzaj dachu: płaski
- Nachylenie dachu: 3°
- Pow. tarasów/werandy/schodów zew.: 17,97m²
- Taras lub weranda lub altana: tak
- Kuchnia lub aneks kuchenny: tak
Rzut parteru
Opis projektu KL4 Kuchnia letnia / Bud. gospodarczy
KL2 kuchnia letnia z werandą
W przypadku ubiegania się o pozwolenie na budowę projekt nosi nazwę budynku gospodarczego. W części opisowej projektu znajduje się pomieszczenie gospodarcze z funkcjami aneksu kuchennego.
Kolejna propozycja projektu kuchni letniej poszerzona o gustowną pergolę i werandę.
Projekt składa się z części architektonicznej, konstrukcyjnej, wewnętrznej instalacji elektrycznej i sanitarnej. W projekcie załączone są podstawowe zestawienie stali, drewna i stolarki okienno-drzwiowej. Do projektu dołączamy bezpłatną zgodę na wprowadzenie zmian, oświadczenie projektantów o wykonaniu projektu zgodnie z obowiązującymi normami i przepisami oraz kserokopie uprawnień projektantów wraz z aktualnym wpisem do izby. W przypadku zamówienia projektu w technologii lekkiej, drewnianej konstrukcji szkieletowej, powierzchnia użytkowa budynku jest o około 7% większa.
Technologia wykonania
- ściany zewnętrzne murowane grubości 25 cm.
- wszystkie ściany wykonane z pustaków ceramicznych "POROTHERM".
Zadzwoń 52 384 49 90
Skorzystaj z bezpłatnej konsultacji z Doradcą Projektowym!